Differentieel reparatie

Home » Reparatie » Differentieel reparatie
Differentieel reparatie 2018-10-23T19:55:04+00:00

Differentieel repareren?

Is uw cardan ofwel differentieel kapot? Wij kunnen uw cardan snel en vakkundig repareren. Er zijn allerlei symptomen waaraan u kunt herkennen dat uw cardan kapot is. Wilt u weten welke dit zijn? Lees dan onze informatie pagina over een kapotte cardan.

Bij cardan reparatie spreken we van een “deel” reparatie. Hierbij rechtstreeks gezocht naar het probleem van uw cardan. Het kapotte onderdeel van uw cardan wordt gerepareerd. Hiervoor wordt de cardan voor een deel of geheel uit elkaar gehaald. Wanneer het defecte onderdeel is gerepareerd wordt de cardan weer in elkaar gezet. De kosten van een reparatie zijn daarom lager dan bij een revisie omdat er minder tijd en onderdelen vervangen zijn. Bij de revisie van een cardan worden alle onderdelen gecontroleerd en tevens vervangen bij slijtage. U kunt bij cardan revisie meer lezen over het reviseren van een cardan.

Bij cardan loont reparatie of revisie niet altijd en is het soms verstandiger om uw cardan te vervangen.

Wilt u weten wat voor uw merk en type het meest voordelige is?  Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen proberen uw vragen te beantwoorden.

Direct afspraak maken
Differentieel reparatie
Repareren differentieel

Waarom repareren?

Reparatie van een differentieel is goedkoper zijn dan het reviseren van een differentieel. Echter is in het geval van een differentieel soms goedkoper om een differentieel te vervangen in plaats van de repareren of reviseren. Dit is vooral afhankelijk van het merk en type van de cardan. Sommige differentieel problemen zijn echter heel makkelijk op te lossen en is het vervangen echt overbodig. Voorkom dat u onnodig veel geld uit geeft, neem contact met ons voor advies.

Differentieel reparatie?

DIRECT CONTACT