Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

DSG reparatie

DSG repareren?

Is uw DSG versnellingsbak kapot? Wij kunnen uw DSG snel en vakkundig repareren. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van revisie is RH transmissierevisie expert in het reviseren van automaten. Wij reviseren dagelijks DSG versnellingsbakken. Dit geld voor de DSG-6 mechatronic als ook voor de DSG-7 mechatronic.

Wanneer uw DSG automaat niet meer naar behoren werkt zullen wij een diagnose uitvoeren om te achterhalen wat er mis is. Daarvoor hebben wij speciale apparatuur en kennis in huis. Er zijn ook allerlei testen die u zelf kunt uitvoeren. Bekijk daarvoor de informatie pagina voor een kapotte DSG.

Bij DSG reparatie spreken we van een “deel” reparatie. Anders dan bij revisie gaan wij concreet op zoek naar het betreffende defect. Daarvoor wordt uw DSG uit elkaar gehaald op zoek naar het defecte onderdeel. Door onze ruime ervaring met DSG automaten gaan wij effectief te werk. Wij weten alle veel alle mogelijke voorkomende problemen en kunnen snel problemen uitsluiten. Dit maakt de reparatie van uw DSG efficiënt en dat ziet u weer terug in uw portemonnee. Wanneer uw DSG is gerepareerd controleren wij hem nog eens voordat wij hem terug leveren of weer inbouwen. De kosten van een DSG reparatie zijn lager dan bij een DSG revisie. Bij de revisie van een DSG worden alle onderdelen gecontroleerd en vervangen indien deze een vorm van slijtage vertonen.

Is uw DSG niet meer te repareren of te reviseren dan kan u ook uw DSG vervangen door een nieuwe, tweedehandse of gereviseerde DSG versnellingsbak.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend en deskundig advies.

Waarom repareren?

Reparatie is vaak de goedkoopste optie. Indien uw DSG versnellingsbak een specifiek probleem of defect heeft kan deze meestal eenvoudig worden opgelost. Is uw DSG al ouder, heeft de DSG meerdere problemen of wilt u het zekere voor het onzekere dan is revisie van een DSG vaak de beste optie. In enkele gevallen is een DSG versnellingsbak in een dusdanige staat is dat deze niet meer te repareren of te reviseren is. Vervangen is dan de enige optie.

Wij repareren alle voorkomende type DSG automatische versnellingsbakken.

DSG automaat repareren

DSG reparatie?

DSG revisie

Is uw DSG toe aan revisie? Lees meer over reviseren van uw DSG versnellingsbak.

Vervangen DSG

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij kunnen uw kapotte DSG ook vervangen met een nieuwe of gereviseerde DSG automaat. Lees meer over het vervangen van een DSG versnellingsbak.

Informatie DSG

Heeft u een kapotte DSG versnellingsbak? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500