Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Tussenbak reparatie

Tussenbak repareren?

Is uw tussenbak kapot? Wij kunnen uw tussenbak snel en vakkundig repareren. Er zijn allerlei symptomen waaraan u kunt herkennen dat uw tussenbak kapot is. Wilt u weten welke dit zijn? Lees dan onze informatie pagina over een kapotte tussenbak.

Bij tussenbak reparatie spreken we van een “deel” reparatie. Hierbij rechtstreeks gezocht naar het probleem van uw tussenbak. Het kapotte onderdeel van uw tussenbak wordt gerepareerd. Hiervoor wordt de tussenbak voor een deel of geheel uit elkaar gehaald. Wanneer het defecte onderdeel is gerepareerd wordt de tussenbak weer in elkaar gezet. De kosten van een reparatie zijn daarom lager dan bij een revisie omdat er minder tijd en onderdelen vervangen zijn. Bij de revisie van een tussenbak worden alle onderdelen gecontroleerd en tevens vervangen bij slijtage. U kunt bij tussenbak revisie meer lezen over het reviseren van een cardan.

Bij tussenbak loont reparatie of revisie niet altijd en is het soms verstandiger om uw tussenbak te vervangen.

Wilt u weten wat voor uw merk en type het meest voordelige is?  Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen proberen uw vragen te beantwoorden.

Waarom repareren?

Reparatie van een tussenbak is goedkoper zijn dan het reviseren van een tussenbak. Echter is in het geval van een tussenbak soms goedkoper om een tussenbak te vervangen in plaats van de repareren of reviseren. Dit is vooral afhankelijk van het merk en type van de tussenbak. Sommige tussenbak problemen zijn echter heel makkelijk op te lossen en is het vervangen echt overbodig. Voorkom dat u onnodig veel geld uit geeft, neem contact met ons voor advies.

Tussenbak reparatie?

Tussenbak revisie

Is uw tussenbak toe aan revisie? Lees meer over reviseren van uw tussenbak.

Vervangen tussenbak

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij kunnen uw kapotte tussenbak ook vervangen met een nieuwe of gereviseerde tussenbak. Lees meer over het vervangen van een tussenbak.

Informatie tussenbak

Heeft u een kapotte tussenbak? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

 
Telefoonnummer: 0485-215500