Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

CVT revisie

CVT Revisie - Vakkundige CVT-transmissie revisie

CVT revisie

CVT staat voor Continu Variabele Transmissie. Dit is een verzamelnaam voor allerlei vormen van een traploze overbrenging. Wanneer uw CVT versleten of defect is kunnen wij uw CVT versnellingsbak voor u reviseren. RH transmissierevisie is expert in CVT revisie. Wij hebben 15 jaar ervaring in het reviseren en repareren van CVT automaten. Of uw CVT nu van een Jeep, Mitsubishi, Toyota, Ford, Fiat, Subaru, Dodge, Subaru, Range rover, Nissan en Mini is of een Multitronic van een Audi of Seat wij kunnen hem reviseren.

Reviseren van een CVT zorgt ervoor dat deze weer zo goed als nieuw is. Is er een concreet probleem, dan is CVT reparatie ook een optie. Hoe herkent u of uw CVT kapot is en welke opties u heeft leest u op onze CVT informatie pagina. Wanneer uw CVT niet meer te reviseren of repararen is, kunt u ook uw CVT vervangen.  Lees verder over hoe wij te werk gaan bij het reviseren van een CVT versnellingsbak of neem direct vrijblijvend contact op voor deskundig advies of een prijsindicatie. Wij beantwoorden tevens al uw vragen over CVT revisie, reparatie of vervanging.

Hoe wij een CVT reviseren?

Voordat we beginnen met uw CVT te reviseren maken wij eerst duidelijke afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bij CVT revisie wordt de automaat volledig uit elkaar gehaald. Ieder onderdeel wordt schoongemaakt, gecontroleerd en indien slijtage voorkomt of een defect wordt geconstateerd worden het betreffende onderdeel vervangen. Nadat alle onderdelen aan de beurt zijn geweest wordt uw CVT weer in elkaar gezet en zullen nog enkele controles plaatsvinden dat alles goed is gebeurt. Vervolgens testen uw CVT hem zullen wij hem terug leveren of weer inbouwen in uw auto.

CVT revisie

Waarom reviseren?

Revisie is goedkoper dan het vervangen van een CVT automaat. Nadat uw CVT gereviseerd is kan deze weer voor een lange tijd mee.

Revisie van uw CVT?

CVT repareren

Heeft u een concreet probleem met uw CVT? Lees meer over de reparatie van en CVT.

Vervangen CVT

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij kunnen uw kapotte CVT ook vervangen met een nieuwe of gereviseerde CVT . Lees meer over het vervangen van de CVT.

Informatie CVT

Heeft u een kapotte CVT? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500