Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Vakkundig en betrouwbare DSG revisie

DSG revisie

Op zoek naar DSG revisie? Wij hebben enorm veel ervaring op het gebied van reviseren en specifiek met de DSG. Wij reviseren namelijk dagelijks DSG versnellingsbakken. Dat geld zowel voor de DSG-6 mechatronic als ook voor de DSG-7 mechatronic. Heeft u vragen over uw DSG revisie? Neem vrijblijvend contact op, wij beantwoorden al uw vragen.

DSG vervangen

Hoe wij een DSG reviseren

Wij reviseren met passie. Wij nemen dan ook de tijd om uw DSG grondig te reviseren. Uw DSG revisie start met een uitgebreide diagnose. Vervolgens wordt uw DSG compleet ontmanteld. Alle onderdelen worden uit elkaar gehaald. Alle verschillende DSG onderdelen ondergaan een inspectie. Ieder onderdeel dat slijtage bevat wordt vervangen. Vervolgens wordt uw DSG weer opnieuw opgebouwd. Hierna controleren wij de werking van uw DSG. U weet dus zeker dat uw DSG weer tip top in orde is na een revisie bij RH transmissierevisie.

Waarom een DSG reviseren?

Reviseren is gaat verder dan een simpele reparatie. Wij zorgen dat alle onderdelen die versleten zijn weer voldoen aan de hoogste kwaliteit. Uw DSG kan na de revisie weer  honderdduizend(en) kilomometer er tegen aan. Het is net alsof u een nieuwe DSG heeft gekocht.

DSG revisie

Revisie van DSG types

Revisie van uw DSG?

DSG repareren

Heeft u een concreet probleem met uw DSG? Lees meer over de reparatie van een DSG.

Vervangen DSG

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij kunnen uw kapotte DSG ook vervangen met een nieuwe of gereviseerde DSG. Lees meer over het vervangen van uw DSG.

Informatie DSG

Heeft u een kapotte DSG? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500