Versnellingsbak reviseren

Home » Revisie » Versnellingsbak reviseren
Versnellingsbak reviseren 2018-10-23T19:50:17+00:00

Versnellingsbak reviseren

Heeft u problemen met uw versnellingsbak of wilt u de levensduur van uw versnellingsbak aanzienlijk verlening, dan is versnellingsbak revisie vaak de beste optie. Reviseren is goedkoper dan het vervangen van een versnellingsbak en zorgt in tegenstelling tot reparatie ervoor dat de versnellingsbak in zijn geheel weer zo goed als nieuw is.

Wat is revisie

Bij revisie wordt een versnellingsbak volledig hernieuwd. Versnellingsbak revisie zorgt er voor dat uw transmissie weer jaren mee kan doordat alle onderdelen van de versnellingsbak die slijtage vertonen worden vervangen.

Versnellingsbak reviseren is onze passie

Versnellingsbak reviseren is de core-business van RH transmissie revisie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het reviseren van transmissie onderdelen. Wij reviseren dagelijks automatische-, semi-automatische en handgeschakelde versnellingsbakken. Met deskundig personeel en de nieuwste apparatuur zorgen wij ervoor dat de versnellingsbak revisie optimaal wordt uitgevoerd. Ons personeel is specifiek getraind voor revisie en herstel van transmissie onderdelen. Reviseren is onze passie.

Doelgroep

Wij reviseren transmissies voor zowel particulieren als ook voor leasemaatschappijen, vervoersbedrijven en autogarages. Wij hebben met verschillende partijen overeenkomsten waarvoor wij revisie werkzaamheden verrichten.

Versnellingsbak reviseren
Direct afspraak maken

Hoe wij een Versnellingsbak reviseren

Bij RH transmissie revisie wordt uw versnellingsbak volledig gereviseerd. Uw versnellingsbak wordt volledig gedemonteerd. Wanneer alle onderdelen uit elkaar zijn wordt eerst uw versnellingsbak grondig gereinigd. Hiervoor zetten wij onze industriële wasmachine in. Nadat alle onderdelen schoon zijn worden ze één voor één grondig gecontroleerd. De onderdelen die defect zijn of die slijtage bevatten worden weer hersteld. Dit doen we door deze te herstellen middels onze specialistische apparatuur of te vervangen door nieuwe onderdelen. Nadat alle onderdelen zijn vernieuwd wordt uw versnellingsbak zorgvuldig in elkaar gezet. Wanneer dit is voltooid zullen wij uw versnellingsbak nauwkeurig controleren voordat deze weer wordt gemonteerd dan wel wordt terug geleverd.

Zorgvuldig en duidelijk

Wij voeren onze versnellingsbak revisies zorgvuldig uit. U kunt er dan ook vertrouwen dat uw versnellingsbak weer goed zal functioneren en weer een lange tijd mee kan. Wij houden van duidelijkheid. Daarom maken wij vooraf duidelijke afspraken. Dan weet u en wij waar we aan toe zijn.

Waarom reviseren?

Versnellingsbak revisie zorgt ervoor dat uw transmissie weer zo goed als nieuw is. U bespaard veel geld door uw versnellingsbak te reviseren in plaats van versnellingsbak te vervangen. Doordat zowel defecte als onderdelen die slijtage hebben worden vernieuwd is uw versnellingsbak weer volledig hersteld. U kunt dan ook weer vele kilometers maken met uw versnellingsbak. Wanneer uw versnellingsbak defect of kuren vertoont is het ook mogelijk uw versnellingsbak te repareren. Bij reparatie wordt niet de volledig versnellingsbak hernieuwd, maar wordt het defect opgelost. Reparatie is dan ook goedkoper dan revisie. Echter is uw versnellingsbak niet volledig hernieuwd. Het is afhankelijk van de situatie wat de beste prijs/kwaliteit verhouding op levert. Daar adviseren wij u graag in.

Lees meer over revisie, reparatie en vervangen van versnellingsbakken op onze versnellingsbak informatiepagina

Versnellingsbak reviseren

Revisie van merken

Revisie van uw versnellingsbak?

DIRECT CONTACT