Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Versnellingsbak revisie en reparatie van alle merken

Versnellingsbak revisie en reparatie van alle merken

Versnellingsbak Revisie en Reparatie

RH transmissie revisie reviseert en repareert versnellingsbakken en automaten van alle mogelijke merken. Heeft u problemen met optrekken, vermogen of schokt of trilt uw auto? Hoort u geluiden die u normaal niet hoort? Dan kan het zomaar zijn dat er iets met uw versnellingsbak aan de hand is. Wij van RH transmissie revisie hebben zeer veel kennis over versnellingsbakken van alle merken, maar zijn gespecialiseerd in exclusieve automerken waaronder Porsche, BMW, Mercedes, Jaguar, Landrover, Audi, Ferrari, Lamborghini en Maserati.

Wij hebben in de afgelopen jaren vele versnellingsbakken met succes mogen reviseren en repareren. Dit heeft ons in staat gesteld om ons te ontwikkelen in een toonaangevende revisie partner. Het kan zo zijn dat uw versnellingsbak gerepareerd kan worden, maar indien dit niet het geval is dan wordt u hierover ingelicht, en heeft u de kans om hem bij ons te laten reviseren. Wij voeren altijd een gratis diagnose uit.

In Wanroij (Noord-Brabant) hebben wij de beschikking over een goed uitgeruste revisieruimte met specialistische apparatuur om alle revisiewerkzaamheden in eigen beheer te kunnen uitvoeren.

Wie bij ons zijn versnellingsbak laat reviseren kan rekenen op toonaangevende service en snelle levering.

Is uw onderdeel toe aan revisie? Lees meer over reviseren van verschillende onderdelen.

Heeft u een concreet probleem? Lees meer over de reparatie van verschillende onderdelen.

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij hebben nieuwe en gereviseerde onderdelen op voorraad. Lees meer over het vervangen van uw onderdeel.

Heeft u een kapot onderdeel? Lees meer informatie over uw opties u heeft en wat in uw geval het beste is.

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Roland

Telefoonnummer: 0485-215500