Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Differentieel vervangen

Differentieel vervangen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse cardan ofwel differentieel? Wij hebben een grote voorraad van nieuwe, tweedehandse en gereviseerde transmissieonderdelen. W weten of wij uw cardan op voorraad hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze actuele voorraad.

Wij kunnen uw cardan vervangen door een nieuwe of gebruikte cardan. Het is ook mogelijk om uw cardan te repareren of reviseren. Dit kan in sommige situaties een betere optie zijn. Dit is afhankelijk van het merk en type van uw cardan. Wij geven u vrijblijvend advies. U kunt ook meer informatie vinden over de verschillen op onze pagina op een kapotte cardan.

Waarom vervangen?

Vervangen van een differentieel is vaak de beste optie. In tegenstelling tot een versnellingsbak is de verhouding tussen een differentieel vervangen en reviseren kleiner. Echter zijn er verschillende merken en types waarbij revisie zich loont. Daarnaast zijn er verschillende veelvoorkomende problemen met een differentieel die met een simpele reparatie te verhelpen zijn. Bedenk daarom goed of je een differentieel meteen wilt vervangen, mogelijk is reparatie of revisie een betere optie. Uiteraard is de keuze aan u. Wij zorgen er voor dat u alle informatie heeft om een goede keuze te maken. Neem vrijblijvend contact op voor een deskundig advies.

differentieel vervangen

Differentieel vervangen?

Differentieel revisie

Is uw cardan ofwel differentieel toe aan revisie? Lees meer over reviseren van uw differentieel.

Differentieel repareren

Heeft u een concreet probleem met uw differentieel? Lees meer over de reparatie van een differentieel.

Informatie differentieel

Heeft u een kapotte differentieel? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500