Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Over ons

RH transmissie revisie Wanroij

Over RHtransmissierevisie.nl

RHtransmissierevisie is al meer dan 15 jaar actief in het reviseren van transmissies. Wij zijn begonnen als een klein bedrijf van enkele versnellingsbakken en automaatbakken revisies in korte tijd uitgegroeid tot een groot bedrijf dat dagelijkse revisie werkzaamheden uitvoert. Recent zijn wij verhuist naar een pand in Wanroy. Dit pand zijn wij continue aan het uitbreiden en vernieuwen om te kunnen voldoen aan de vraag.

De klant staat centraal

Bij ons staat de klant centraal. Wij zoeken de juiste oplossing voor de klant. Revisie, reparatie of vervangen. Daar maken we duidelijk afspraken over en deze nakomen is bij ons vanzelfsprekend. Wij investeren in de kennis van onze monteurs en houden deze continue op peil. Daarnaast investeren wij voortdurend in ons materieel. Er worden geregeld nieuwe machines aangeschaft met de nieuwste technieken om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen bedienen.

Of het nu gaat om de revisie van automatische of handgeschakelde versnellingsbakken of levering van onderdelen, voor een kleinere onderneming of een multinational, alle zaken worden tot in de details geregeld. Wie met ons samenwerkt kan rekenen op toonaangevende service en snelle levering. Onze kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking.

Gratis Diagnose

Wij voeren een gratis diagnose uit op uw versnellingsbak, automaat, cardanas, aandrijfas, koppeling of tussenbak zodat u weet waar u aan toe bent. Wij houden van heldere afspraken en wijzen er dan ook op dat de staat van de binnenkant van transmissies niet altijd uit een externe diagnose helder wordt. Wij maken daarom duidelijke afspraken en betrekken u bij beslissingen wanneer u er voor kiest uw transmissie bij ons te laten reviseren of repareren.

Resultaat verzekerd

Er zijn verschillende bedrijven actief die versnellingsbakken spoelen en spuiten maar van binnen niet grondig reviseren. Bij ons kunt u verwachten dat ieder onderdeel van een transmissie van binnen is gereviseerd. Wij controleren al onze revisies en zorgen dat uw transmissie weer lang mee kan gaan.

Duidelijke afspraken

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over onze revisie en reparatie werkzaamheden. Het is van buiten niet altijd te zien wat de staat is van een transmissie. U kunt van ons verwachten dat we duidelijk en transparant handelen. Wanneer blijkt dat de staat erger is dan verwacht zullen wij u altijd eerst benaderen om afspraken te maken over vervolg. U krijgt dus geen onverwachte kosten achteraf.

100% resultaat verzekerd

Uitstekende kwaliteit

Wij controleren, reviseren en repareren de gehele binnenkant van uw transmissie.

Reviseren is onze passie

Revisie is niet alleen werk voor ons, het is onze passie. Dat merkt u terug in ons handelen. Wij zetten ons met hart en ziel in om uw transmissies te reviseren.

15 jaar ervaring

RH transmissierevisie heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het reviseren van versnellingsbakken en automaten.

Telefoonnummer: 0485-215500