Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Reparatie

Reparatie of revisie?

Bij transmissies worden revisie en reparatie vaak door elkaar gebruikt. Ze zijn ook dan ook lastig van elkaar te scheiden. Bij revisie wordt de transmissies volledig gedemonteerd en worden alle onderdelen zorgvuldig gecontroleerd. Onderdelen die slijtage hebben worden vervangen of gerepareerd.  Onderdelen waarvan bekend is dat die tegen het eind van hun levensduur zijn, kunnen preventief worden vervangen. Een gereviseerde transmissie moet dan ook nagenoeg  de kwaliteit van een nieuwe originele transmissie hebben. Bij een revisie hoeven er geen klachten over de transmissie te zijn, maar is bijvoorbeeld wel duidelijk dat de transmissie inmiddels vele kilometers heeft gemaakt en versleten is. Door deze te reviseren wordt voorkomen dat deze geheel kapot gaat. Bij een revisie weet je meestal pas achteraf precies wat er moest worden vervangen. Het is dan ook van belang duidelijke afspraken te maken.

Bij een reparatie is er meestal sprake van een concreet probleem. De transmissie kan eventueel ook nog wel te gebruiken zijn, maar het is duidelijk dat er iets aan de hand is. Bij reparatie kan het probleem worden opgelost zonder dat alle onderdelen zijn gecontroleerd en waar nodig vernieuwd.

Onder onze reparatie diensten vallen onder andere  automaat reparatie, cardan reparatie, aandrijfas reparatie, koppeling reparatie, DSG reparatie, Tussenbak reparatie, CVT reparatie, en versnellingsbak reparatie. U kunt op een specifieke dienst klikken om meer lezen over deze specifieke reparatie dienst.

Transmissie reparatie

Automaat reparatie

Automaat vervangen

Differentieel reparatie

differentieel vervangen

DSG reparatie

DSG vervangen

Tussenbak reparatie

Tussenbak vervangen

CVT reparatie

CVT vervangen

Versnellingsbak reparatie

DSG vervangen

Andere diensten:

Revisie

Is uw onderdeel toe aan revisie? Lees meer over reviseren van verschillende onderdelen.

Vervangen

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij hebben nieuwe en gereviseerde onderdelen op voorraad. Lees meer over het vervangen van uw onderdeel.

Informatie

Heeft u een kapot onderdeel? Lees meer informatie over uw opties u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500