Wilt u uw DSG vervangen?

Home » Vervangen » Wilt u uw DSG vervangen?
Wilt u uw DSG vervangen? 2018-02-05T04:21:23+00:00
DSG automaat vervangen

DSG vervangen?

Op zoek naar een vervangende DSG automaat? Is uw DSG automaat niet meer te repareren of te reviseren? Dan kunnen wij uw DSG vervangen. Wij hebben een grote voorraad van nieuwe, tweedehandse en gereviseerde DSG automaten. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze actuele voorraad.

U kunt ook kiezen voor DSG revisie of DSG reparatie. Wilt u weten wat in uw geval de beste optie is wanneer uw DSG kapot is? Bekijk dan onze informatie pagina over de DSG of neem contact met ons voor advies.

Direct afspraak maken

Waarom vervangen?

Vervangen is vaak de laatste optie wanneer een DSG automaat niet meer te reviseren of te repareren is. U kunt uw DSG vervangen door een nieuwe DSG versnellingsbak. Een andere optie is uw DSG te vervangen door een tweedehandse niet gereviseerde automaat. Een laatste optie is uw DSG te vervangen door een tweedehandse gereviseerde versnellingsbak. De keuze is aan u. Wij geven u graag vrijblijvend deskundig advies.

DSG vervangen door ander type

Er zijn ook situaties waarbij de klant zijn DSG versnellingsbak wil vervangen door een andere type. RH transmissie revisie heeft de kennis in huis om dit voor u te realiseren. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en zullen u adviseren over de mogelijkheden.

Vervangen van de mechatronic

DSG vervangen?

DIRECT CONTACT