Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Wilt u uw DSG vervangen?

DSG vervangen?

Op zoek naar een vervangende DSG automaat? Is uw DSG automaat niet meer te repareren of te reviseren? Dan kunnen wij uw DSG vervangen. Wij hebben een grote voorraad van nieuwe, tweedehandse en gereviseerde DSG automaten. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze actuele voorraad.

U kunt ook kiezen voor DSG revisie of DSG reparatie. Wilt u weten wat in uw geval de beste optie is wanneer uw DSG kapot is? Bekijk dan onze informatie pagina over de DSG of neem contact met ons voor advies.

Waarom vervangen?

Vervangen is vaak de laatste optie wanneer een DSG automaat niet meer te reviseren of te repareren is. U kunt uw DSG vervangen door een nieuwe DSG versnellingsbak. Een andere optie is uw DSG te vervangen door een tweedehandse niet gereviseerde automaat. Een laatste optie is uw DSG te vervangen door een tweedehandse gereviseerde versnellingsbak. De keuze is aan u. Wij geven u graag vrijblijvend deskundig advies.

DSG vervangen door ander type

Er zijn ook situaties waarbij de klant zijn DSG versnellingsbak wil vervangen door een andere type. RH transmissie revisie heeft de kennis in huis om dit voor u te realiseren. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en zullen u adviseren over de mogelijkheden.

dsg vervangen

DSG vervangen?

DSG revisie

Is uw DSG toe aan revisie? Lees meer over reviseren van uw DSG.

DSG repareren

Heeft u een concreet probleem met uw DSG? Lees meer over de reparatie van een DSG.

Informatie DSG

Heeft u een kapotte DSG? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500