Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Automaat revisie

Automaat revisie

RH transmissierevisie is expert in automaat revisie. Revisie is onze core-business. Wij reviseren dagelijks verschillende type automaten. Wij werken onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. Voor revisie is jarenlange ervaring nodig. Het is niet alleen een kwestie van demonteren en de defecte onderdelen vervangen. Wij investeren voortduren in kennis en materiaal zodat onze monteurs zodat wij uw automaat zo goed en efficiënt mogelijk kunnen reviseren. Dat merkt u dan weer door de hoge kwaliteit en scherpe prijs die RH transmissie revisie levert. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van transmissie revisie.

Automaat revisie
automaat revisie

Hoe wij een automaat reviseren

Er zijn enkele revisie bedrijven die uw automaat alleen spoelen en van de buitenkant netjes opspuiten zonder uw automaat grondig te reviseren en controleren. RH transmissie revisie gaat zo niet te werk. Om uw automaat te reviseren wordt eerst uw automaat volledig uit elkaar gehaald. De automaat wordt eerst volledig gereinigd. Hiervoor wordt een industriële wasmachine ingezet. Vervolgens worden alle onderdelen van de automaat onderzocht en worden alle onderdelen die zijn versleten vervangen door nieuwe onderdelen.  Alle onderdelen worden gecontroleerd en uw automaat wordt vervolgens weer in elkaar gezet. Vervolgens wordt uw automaat getest.  Zo bent u er zeker van dat uw automaat weer naar behoren functioneert!

Waarom Reviseren?

Revisie van uw automaat zorgt ervoor dat uw automaat weer zo goed als nieuw is. Alle onderdelen met slijtage worden vervangen zodat uw automaat er weer vele kilometers mee kan. U bespaard veel geld door uw automaat te reviseren in plaats van te vervangen.

Gespecialiseerd in:

Wij Reviseren, Repareren en Vervangen versnellingsbakken/transmissies van onder andere

Andere diensten

Repareren

Heeft u een concreet probleem met uw automaatbak? Lees meer over de reparatie van een automaatbak.

Vervangen

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij kunnen uw kapotte automaat ook vervangen met een nieuwe of gereviseerde automaat. Lees meer over het vervangen van een automaat.

Informatie

Heeft u een kapotte automaat? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500