Versnellingsbak reparatie

Home » Reparatie » Versnellingsbak reparatie
Versnellingsbak reparatie 2018-10-23T19:53:40+00:00

Versnellingsbak reparatie?

Is uw versnellingsbak kapot? Wij kunnen uw versnellingsbak snel en vakkundig repareren. Wanneer uw versnellingsbak niet meer naar behoren werkt zullen wij een diagnose uitvoeren om te achterhalen wat er mis is. Daarvoor hebben wij speciale apparatuur en kennis in huis. Er zijn ook allerlei testen die u zelf kunt uitvoeren. Bekijk daarvoor de informatie pagina voor een kapotte versnellingsbak.

Bij versnellingsbak reparatie spreken we van een “deel” reparatie. Hierbij wordt doelgericht het probleem van de versnellingsbak verholpen.  In dit geval wordt slechts een gedeelte van de versnellingsbak uit elkaar gehaald. De reparatie is voltooid als het defecte onderdeel is gerepareerd. De kosten van een reparatie zijn daarom lager dan bij een revisie omdat er minder tijd en onderdelen verbruikt zijn. Bij een revisie van een versnellingsbak worden alle onderdelen gecontroleerd en tevens vervangen bij slijtage. U kunt bij versnellingsbak reviseren meer lezen over het reviseren van een versnellingsbak.

Is uw versnellingsbak niet meer te repareren of te reviseren dan kan deze ook vervangen worden door een nieuwe, tweedehandse of gereviseerde versnellingsbak.

U krijgt bij ons gratis een vrijblijvend deskundig advies welke optie voor uw situatie het beste is. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen proberen al uw vragen te beantwoorden.

Direct afspraak maken
Reparatie handgeschakelde versnellingsbak
Repareren handgeschakelde versnellingsbak

Waarom repareren?

Reparatie is vaak de goedkoopste optie. Indien uw versnellingsbak een specifiek probleem of defect heeft kan deze meestal eenvoudig worden opgelost. Is uw versnellingsbak al ouder, heeft de versnellingsbak meerdere problemen of wilt u het zekere voor het onzekere dan is revisie vaak de beste optie. In enkele gevallen is een versnellingsbak in een dusdanige staat is dat deze niet meer gerepareerd én gereviseerd kan worden, dan is vervangen de laatste optie.

Wij repareren alle soorten versnellingsbakken van alle merken.

Versnellingsbak reparatie?

DIRECT CONTACT