Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Wilt u uw versnellingsbak vervangen?

Versnellingsbak vervangen?

Op zoek naar een vervangende versnellingsbak? Is uw versnellingsbak niet meer te repareren of te reviseren? Dan kunnen wij uw versnellingsbak vervangen. Wij hebben een grote voorraad van nieuwe, tweedehandse en gereviseerde versnellingsbakken. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze actuele voorraad.

Wij krijgen ook verzoeken om versnellingsbakken om te bouwen. Hierbij wordt een andere versnellingsbak in de auto geplaatst dan standaard bij door de fabriek wordt geleverd. Wij zullen samen met u de mogelijkheden verkennen om uw wensen te realiseren. U krijgt bij ons deskundig advies welke optie voor uw situatie het beste is. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen proberen al uw vragen te beantwoorden.

Waarom vervangen?

Vervangen is vaak de laatste optie wanneer een automaat niet meer te reviseren of te repareren is. U kunt uw versnellingsbak vervangen door een nieuwe versnellingsbak. Een andere optie is uw versnellingsbak te vervangen door een tweedehandse niet gereviseerde versnellingsbak. Een laatste optie is uw versnellingsbak te vervangen door een tweedehandse gereviseerde versnellingsbak. De keuze is aan u. Wij geven u graag vrijblijvend deskundig advies.

Versnellingsbak vervangen door ander type

Er zijn ook situaties waarbij de klant zijn versnellingsbak wil vervangen door een andere type. RH transmissie revisie heeft de kennis in huis om dit voor u te realiseren. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en zullen u adviseren over de mogelijkheden.

versnellingsbak vervangen

Versnellingsbak vervangen?

Versnellingsbak revisie

Is uw versnellingsbak toe aan revisie? Lees meer over reviseren van uw versnellingsbak.

Versnellingsbak repareren

Heeft u een concreet probleem met uw versnellingsbak? Lees meer over de reparatie van een versnellingsbak.

Informatie versnellingsbak

Heeft u een kapotte versnellingsbak? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500