Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Tussenbak vervangen

Tussenbak vervangen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse tussenbak? Wij hebben een grote voorraad van nieuwe, tweedehandse en gereviseerde transmissieonderdelen. W weten of wij uw tussenbak op voorraad hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze actuele voorraad.

Wij kunnen uw tussenbak vervangen door een nieuwe of gebruikte (gereviseerde) tussenbak. Het is ook mogelijk om uw tussenbak te repareren of reviseren. Dit kan in sommige situaties een betere optie zijn. Dit is afhankelijk van het merk en type van uw tussenbak. Wij geven u vrijblijvend advies. U kunt ook meer informatie vinden over de verschillen op onze pagina op een kapotte tussenbak.

Tussenbak vervangen

Waarom vervangen?

Vervangen van een tussenbak is vaak de beste optie. In tegenstelling tot een versnellingsbak is de verhouding tussen een tussenbak vervangen en reviseren kleiner. Echter zijn er verschillende merken en types waarbij revisie zich loont. Daarnaast zijn er verschillende veelvoorkomende problemen met een tussenbak die met een simpele reparatie te verhelpen zijn. Bedenk daarom goed of je een tussenbak meteen wilt vervangen, mogelijk is reparatie of revisie een betere optie. Uiteraard is de keuze aan u. Wij zorgen er voor dat u alle informatie heeft om een goede keuze te maken. Neem vrijblijvend contact op voor een deskundig advies.

Tussenbak vervangen

Tussenbak vervangen?

Tussenbak revisie

Is uw tussenbak toe aan revisie? Lees meer over reviseren van uw tussenbak.

Tussenbak repareren

Heeft u een concreet probleem met uw tussenbak? Lees meer over de reparatie van een tussenbak.

Informatie tussenbak

Heeft u een kapotte tussenbak? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500