CVT reparatie

Home » Reparatie » CVT reparatie
CVT reparatie 2018-10-23T19:54:31+00:00

CVT repareren?

Vertoont uw CVT mankementen? Dan is uw CVT mogelijk kapot. Wij kunnen uw CVT snel en vakkundig repareren. Bij CVT reparatie spreken we van een “deel” reparatie. Wij gaan doelgericht het probleem van uw CVT achterhalen en oplossen.  In dit geval wordt slechts een gedeelte van de versnellingsbak uit elkaar gehaald. De reparatie is voltooid als het defecte onderdeel van uw CVT is gerepareerd. De kosten van CVT reparatie zijn daarom vaak lager dan de kosten van CVT revisie. Bij een CVT revisie worden alle onderdelen gecontroleerd en vervangen bij slijtage.

Wanneer uw CVT kapot is zullen wij zullen wij een diagnose uitvoeren om te achterhalen wat er mis is. Daarvoor hebben wij speciale apparatuur en kennis in huis. U krijgt dan van ons een vrijblijvend deskundig advies. U kunt er voor kiezen om uw CVT te repareren of te reviseren. Is uw automaat niet meer te repareren of te reviseren dan kan deze ook vervangen worden door een nieuwe, tweedehandse of gereviseerde CVT.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij zullen beantwoorden al uw vragen over het het vervangen van uw CVT.

Direct afspraak maken
reparatie CVT versnellingsbak
Repareren CVT versnellingsbak

Waarom repareren?

Reparatie is vaak de goedkoopste optie. Indien uw CVT versnellingsbak een specifiek probleem of defect heeft kan deze meestal eenvoudig worden opgelost. Is uw CVT al ouder, heeft de automaat meerdere problemen of wilt u het zekere voor het onzekere dan is revisie vaak de beste optie. In enkele gevallen is de CVT in een dusdanige staat is dat deze niet meer gerepareerd én gereviseerd kan worden, dan is vervangen de laatste optie.

Wij repareren CVT’s van allerlei merken en types. Bel ons voor meer informatie.

CVT reparatie?

DIRECT CONTACT