Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

CVT reparatie

CVT repareren?

Vertoont uw CVT mankementen? Dan is uw CVT mogelijk kapot. Wij kunnen uw CVT snel en vakkundig repareren. Bij CVT reparatie spreken we van een “deel” reparatie. Wij gaan doelgericht het probleem van uw CVT achterhalen en oplossen.  In dit geval wordt slechts een gedeelte van de versnellingsbak uit elkaar gehaald. De reparatie is voltooid als het defecte onderdeel van uw CVT is gerepareerd. De kosten van CVT reparatie zijn daarom vaak lager dan de kosten van CVT revisie. Bij een CVT revisie worden alle onderdelen gecontroleerd en vervangen bij slijtage.

Wanneer uw CVT kapot is zullen wij zullen wij een diagnose uitvoeren om te achterhalen wat er mis is. Daarvoor hebben wij speciale apparatuur en kennis in huis. U krijgt dan van ons een vrijblijvend deskundig advies. U kunt er voor kiezen om uw CVT te repareren of te reviseren. Is uw automaat niet meer te repareren of te reviseren dan kan deze ook vervangen worden door een nieuwe, tweedehandse of gereviseerde CVT.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij zullen beantwoorden al uw vragen over het het vervangen van uw CVT.

Tussenbak vervangen

Waarom repareren?

Reparatie is vaak de goedkoopste optie. Indien uw CVT versnellingsbak een specifiek probleem of defect heeft kan deze meestal eenvoudig worden opgelost. Is uw CVT al ouder, heeft de automaat meerdere problemen of wilt u het zekere voor het onzekere dan is revisie vaak de beste optie. In enkele gevallen is de CVT in een dusdanige staat is dat deze niet meer gerepareerd én gereviseerd kan worden, dan is vervangen de laatste optie.

Wij repareren CVT’s van allerlei merken en types. Bel ons voor meer informatie.

CVT reparatie?

CVT revisie?

Is uw CVT toe aan revisie? Lees meer over reviseren van uw CVT versnellingsbak.

Vervangen CVT

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij kunnen uw kapotte CVT ook vervangen met een nieuwe of gereviseerde CVT. Lees meer over het vervangen van een CVT automaat.

Informatie CVT

Heeft u een kapotte CVT? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500