CVT vervangen

Home » Vervangen » CVT vervangen
CVT vervangen 2018-02-05T04:30:05+00:00
CVT vervangen

CVT vervangen?

Wil u uw CVT vervangen? Wanneer uw CVT niet meer te repareren of reviseren is kunt u er voor kiezen om uw CVT te vervangen. RH transmissie revisie heeft een grote voorraad van automaten waaronder CVT versnellingsbakken. Daarbij heeft u de keuze uit een nieuwe CVT versnellingsbak of tweedehandse CVT. Wij hebben ook tweedehandse gereviseerde automaten. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze actuele voorraad.

Wij krijgen soms ook het verzoek om een CVT te vervangen door een ander type of andere versnellingsbak. Afhankelijk van het merk en type is dit soms ook een mogelijkheid. Wij zullen samen met u de mogelijkheden verkennen om uw wensen te realiseren. U krijgt bij ons deskundig advies welke optie voor uw situatie het beste is. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen proberen al uw vragen te beantwoorden.

Direct afspraak maken

Waarom vervangen?

Vervangen is vaak de laatste optie wanneer een automaat niet meer te reviseren of te repareren is. U kunt uw CVT vervangen door een nieuwe CVT versnellingsbak. Een andere optie is uw CVT te vervangen door een tweedehandse niet gereviseerde automaat. Een laatste optie is uw automaat te vervangen door een tweedehandse gereviseerde automaat. De keuze is aan u. Wij geven u graag vrijblijvend deskundig advies.

CVT vervangen door ander type

Er zijn ook situaties waarbij de klant zijn CVT versnellingsbak wil vervangen door een andere type. RH transmissie revisie heeft de kennis in huis om dit voor u te realiseren. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en zullen u adviseren over de mogelijkheden.

CVT vervangen?

DIRECT CONTACT