Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Automaat reparatie

Automaat repareren?

Is uw automaat kapot? Wij kunnen uw automaat snel en vakkundig repareren. Wanneer uw automaat niet meer naar behoren werkt zullen wij een diagnose uitvoeren om te achterhalen wat er mis is. Daarvoor hebben wij speciale apparatuur en kennis in huis. Er zijn ook allerlei testen die u zelf kunt uitvoeren. Bekijk daarvoor de informatie pagina voor een kapotte automaat.

Bij automaat reparatie spreken we van een “deel” reparatie. Hierbij wordt doelgericht het probleem van de automaat verholpen.  In dit geval wordt slechts een gedeelte van de automaat uit elkaar gehaald. De reparatie is voltooid als het defecte onderdeel is gerepareerd. De kosten van een reparatie zijn daarom lager dan bij een revisie omdat er minder tijd en onderdelen verbruikt zijn. Bij een revisie van een automaat worden alle onderdelen gecontroleerd en tevens vervangen bij slijtage. U kunt bij automaat revisie meer lezen over het reviseren van een automaat.

Is uw automaat niet meer te repareren of te reviseren dan kan deze ook vervangen worden door een nieuwe, tweedehandse of gereviseerde automaat.

U krijgt bij ons gratis een vrijblijvend deskundig advies welke optie voor uw situatie het beste is. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen proberen al uw vragen te beantwoorden.

Tussenbak vervangen

Waarom repareren?

Reparatie is vaak de goedkoopste optie. Indien uw automaat een specifiek probleem of defect heeft kan deze meestal eenvoudig worden opgelost. Is uw automaat al ouder, heeft de automaat meerdere problemen of wilt u het zekere voor het onzekere dan is revisie vaak de beste optie. In enkele gevallen is een automaat in een dusdanige staat is dat deze niet meer gerepareerd én gereviseerd kan worden, dan is vervangen delaatste optie.

Wij repareren alle soorten automaten van alle merken. Waaronder een DSGCVTVariomatic etc.

Automaat reparatie?

Automaat revisie

Is uw automaat toe aan revisie? Lees meer over reviseren van uw automaat.

Vervangen automaat

Soms is revisie of reparatie geen optie. Wij kunnen uw kapotte automaat ook vervangen met een nieuwe of gereviseerde automaat. Lees meer over het vervangen van een automaat.

Informatie automaat

Heeft u een kapotte automaat? Lees meer informatie over uw opties die u heeft en wat in uw geval het beste is.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500