Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485 - 215500

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Problemen automatische versnellingsbak mini?

Problemen automatische versnellingsbak mini?

Problemen met uw Mini Cooper versnellingsbak?

De versnellingsbakken van Mini is een bekend probleem. Bij RH transmissie revisie hebben we hier doorgaans mee te maken.

CVT Staat voor continu variabele transmissie. Dit is een verzamelnaam voor allerelei vormen van een traploze overbrenging. Wij van RH transmissie revisie hebben al jarenlange ervaring met CVT. Wij reviseren, repareren, en vervangen CVT’s van vele verschillende merken, maar in enkele merken zijn wij zeer gespecialiseerd, waaronder Mini.

Mini versnellingsbakken zijn een bekend probleem, soms kunnen deze al kapot gaan bij of zelfs beneden de 75000km. Wanneer u dit door een Mini dealer laat maken bent u veel geld kwijt. Wij van RH transmissie revisie hebben altijd Mini versnellingsbakken op voorraad liggen en kunnen u sneller en goedkoper helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Bij binnenkomst van uw auto voeren wij eerst een gratis diagnose uit, om te zien of de CVT gerepareerdvervangen of gereviseerd moet worden.

problemen automatische versnellingsbak mini
mini versnellingsbak specialist

Veel voorkomende versnellingsbak problemen bij een Mini cooper of one

  • Weinig vermogen bij het wegrijden 
  • Veel toeren maar geen aandrijving 
  • Slippen bij hoge snelheden 
  • Een zagend, raar geluid 
  • Stotteren als je gas geeft om te versnellen 
  • Problemen met vermogen (optrekken, wegrijden bij stoplicht, schokken bij het optrekken) 
  • ECM die niet goed reageert 
  • Gierend geluid 

Blijf niet doorrijden met versnellingsbak problemen!

Wilt u meer weten over CVT/versnellingsbak problemen of informatie over hoe een CVT werkt, bezoek dan onze CVT informatie pagina. Hier leggen wij uitgebreid uit over de werking van CVT en of deze gerepareerdgereviseerd of vervangen moet worden. 

Versnellingsbak vervangen Mini Cooper/One

Wij kunnen de versnellingsbak van uw Mini Cooper of One vervangen voor een nieuw exemplaar. Hierna zal uw auto weer schakelen en rijden zoals nieuw (of zelfs beter). Ook is het mogelijk om een gereviseerd exemplaar te plaatsen. Dit scheelt natuurlijk weer in de kosten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Kosten versnellingsbak revisie Mini

Revisie bespaard kosten, normaal gesproken is het een stuk goedkoper dan een nieuw exemplaar in uw auto te laten plaatsen. Echter is dat bij de Mini GACVT16Z versnellingsbak anders. Het demonteren en reviseren van deze CVT is erg ingewikkeld. Wat de prijs van het reviseren hoger maakt. Wij adviseren dus om uw versnellingsbak te vervangen voor een nieuwe. Bekijk de prijzen op onze onderdelen pagina.


Versnellingsbak Mini GACVT16Z

Roland

Telefoonnummer: 0485-215500